Aita meil kasvada. Aitame koos Ukraina armeel võita see sõda.

Views: 408

SA VALDEF, Sihtasutus Vabaallikate demokraatia fond, soovib annetusi aitamaks üles ehitada tarneahelaid Ukraina armee ja mitteletaalse kui ka võimalike letaalse relvastuse tootjatega, Meil on tarvis arendada oma teenuseid ja võimekust tarnida oma sisu enim keeletes ja formaadis. Su annetus hakkab omama märkimisväärset kaalu selles osas, mida me oleme suutelised tarnima. SA VALDEF jaoks tehtud annetused on Eesti Vabariigi piires tulumaksusoodustusega nii era- kui ka juriidilistele isikutele.

1. Meil on vaja juurdepääsu kommerts satelliitfotodele paremaks ülevaate saamiseks olemasolevast olukorrast ning läbirääkida teadaolevate Ukraina armee kontaktidega kuidas sellest neile kasu tuua.

2. Me soovime luua tarneahelad erinevate lahinguvälja võimekuse laiendavate tootjatega ja Ukraina armee üksuste vahel, mida võtta enda tiiva alla tarnimaks neile vajalik varustus.

3. Meil on vajadus arendada protsessi oma sisu kättesaadavaks tegemisel erinevates keeltes, kuna erinevus ajalooliste sündmuste ja riikide vahel on näidanud vajadust edastada faktilist informatsiooni, lisaks päevakajaliste teemade katmisele.

 

Me oleme kogumas toetust summas 50000 (viiskümmend tuhat) EUR.

 

Küsimuste puhul võta ühendust https://twitter.com/ValdefOrg või valdef[at]valdef.org

LHV:

Saaja nimi / Account holder: Sihtasutus Vabaallikate demokraatia fond

BIC: LHVBEE22XXX

IBAN / Beneficiary’s account no: EE587700771005364384

 

On küsimusi? https://twitter.com/ValdefOrg   või   valdef[at]valdef.org

Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *