Ukraina mereväe 36. eraldiseisva merejalaväe brigaadi asejuhataja Sergei Volõna 6. mai 2022 fotol Azovstal pommivarjendis

Mariupoli genotsiid on etniliste eestlaste mentaalse mäda mõõdupuu.

Views: 718

Me teeme erandi postitades ühe konkreetse “Mariupoli kaitsjate kroonika” pöördumise raames artikli ühe ajaloosündmuse mõjutamiseks selle toimumise jooksul hoidmaks ära kõige hullema.

 

Mariupolis oleva 36. eraldiseisva merejalaväe brigaadi ülema asetäitja Sergei Volõna esimese pöördumise maailmale 18. aprillil 2022 inglise keelne versioon on saadaval siin – https://valdef.org/?p=8024

Me üritame selle pöördumise eestikeelse tõlke teha valmis peagi, kuna me võtsime enda kanda Mariupoli kaitsjate kroonika kajastamist, mille raames me oleme tegemas esimesi eestikeelseid postitusi.

 

Mariupoli 36. merejalaväe brigaadiülema asetäitja Sergei Volõna tegi täna üle hulga aja erakordse postituse [1].

 

Ta raporteeris, et nad suutsid enda poolt kõike tehes evakueerida kõik Azovstal territooriumil olnud tsiviilisikud, kuid see on neile muutunud surmaotsuseks seoses ÜRO ja Rahvusvahelise Punase Risti ülimalt küünilise käitumise tõttu, kus nad avalikult mängivad kokku genotsiidi teostajaga, jättes sihilikult hooletusse kaitsjate turvalisuse ning seetõttu on Vene armee ümberbaseerumise tulemusena nad täielikud surmalapsed.

 

See ei ole enam abipalve, vaid see on mõtisklus, kuivõrd ükskõikselt kõik vaatavad pealt, tehes nägu mingite rahvusvaheliste õigusnormide kehtivust, mida tegelikkuses ei eksisteeri, mis sest, et kõik ratisfitseerivad ja viitavad.

 

Üks asi, mida on vaja, oleks iga isiku enda kaasamine probleemi ning sellega kaasnevalt survestada oma ühiskonna olulisemaid tegijaid, et nad mängiksid märgatavat rolli tegelikul rahvusvahelisel survestamisel Mariupoli kaitsjate päästmisel.

 

Enamik inimesi on enda jaoks võtnud Mariupolis toimuva genotsiidi kui mingit kokkuvõtet, kui sedagi. Eesti Rahvusringhääling ja ERR uudistetoimetus pole kogu Ukraina sõja 74 päeva jooksul (6. mai seisuga) isegi suvatsenud Mariupolis toimuvat kajastama, veel vähem seda toimuva genotsiidi valguses näitama. ERR ja AK on kõigest piirdumas Reuters uudiste ja filmilõikude näitamisega, jättes välja selliseid faktid, et ÜRO ja Punane Rist lükkavad vägisi genotsiidi üle elanud mariupolasi FSB filtratsioonilaagritesse vaatamata, et tegu on isikutega, kes elasid läbi inimmõistusele mitte hoomatava inimvärdjaliku põrgu.

 

Mariupoli kaitselahing on Eesti 1944. a. kaitselahingu täielik kordumine koos sellega kaasnenud Nõukogude okupatsiooni poolse etnilise puhastusega, mille tulemusel nii Jaanilinn, Narva, kui ka Kohtla-Järve muutusid 100% etniliselt puhastatud Eesti linnadeks ning selgub, et etnilised eestlased ei saa oma enda ajaloo käsitlemisega hakkama selliste haritlaskonda kuuluvate isikutega, kes toimetavad Rahvusringhäälingus, uudiste toimetuses või kes üldse võtaksid kätte ja paneksid käe ette süstemaatilisele Eesti ajaloo võltsimisele Eesti ühiskonda mittesulandunud etniliste venelaste jaoks ajalooilustamiste ettevõtmistega.

 

Kõik Mariupolis toimuv ja selle genotsiidi tulemusel sündiv on kogu Eesti moraalne nägu ja tulevik. Me oleme juba oma 30. taasiseseisvumise aastal taandarenenud moraalseteks mentaalseteks sovjettideks, kus meie jaoks puudub muu maailmakäsitlus kui see, mida me 50-aastase Nõukogude okupatsioonist endaga kaasa tõime. Tegelik Eesti ajalugu ja selle uurimata genotsiiditeod on meie etnosele, ühiskonnale ja üldisele arusaamisele muutunud võõrasteks, mistõttu tekib küsimus ka me ikka oleme arenenud sellest Nõukogude okupatsiooni mentaliteediga kaasnevast vaimsest alaarengust.

 

Elina Nechaeva ja Kristjan Jaani on need mentaalsed sovjettid, kes alles 2022 inimkonna lähiajaloo kõige räigema genotsiidi raames avanesid nii, et lausa peaks karjuma, sest me võtame neid kui elu normaalset osa. Genotsiidi eitamine, nagu ka Holokausti eitamine, on teatud vaimse tervise ja inimese võimekuse mõõt.

 

Mariupoli genotsiid on muutunud kogu valgustatud lääne demokraatia mõõdupuuks ning tegelikult me oleme ikka mäda ja haige, kui me ei anna aru ning ei saa aru, et see oleme meie, aga aastas 2022.

 

Soovitame lugeda ning soovitame ennast emotsionaalselt kaasata. Viis ja vorm on igaühe valida. See ongi koostöö tugevuse näit.

 

Chronicles of Mariupol defenders.

Ukraina mereväe 36. eraldiseisva merejalaväe brigaadi asejuhataja Sergei Volõna 6. mai 2022 fotol Azovstal pommivarjendis Mariupolis.
Ukraina mereväe 36. eraldiseisva merejalaväe brigaadi asejuhataja Sergei Volõna 6. mai 2022 fotol Azovstal pommivarjendis Mariupolis.

 

Allikad:

[1] https://www.facebook.com/serjvlk/posts/3282024215458081

 

Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *