Lavly Perlingul pole isegi moraalset õigust olla Eesti poliitikas!

Views: 859
Lavly Perlingu pöördumine Delfis enne parteijuhi valimispäeva

 

Lavly Perlingul pole isegi moraalset õigust olla Eesti poliitikas!

Dmitri Sädus, SA VALDEF asutaja

Eesti Vabariigi seadusandlus sätestab üheselt prokuröridel poliitikas osalemise keeldu ning see on sisuline keeld, mitte formaalne tõkend. Lavly Peerlingu tegevus mitte lihtsalt on seadusevastane, vaid ta süvendab ametieetika- ja moraalset allakäiku, mis on omane tunnus kogu tema riigi peaprokuröri ametiajale ja prokuratuuride töödele.

 

Lavly Perling on Eesti prokuratuuri moraalse allakäigu ema. Seda tuleb juba öelda välja avalikult.

 

Lavly Perlingu puhul on juba tegu isikuga, kes mitte lihtsalt pole võimeline sellest aru saama, vaid kogu tema seadusega sätestatud poliitikas osalemise keelu eiramine tuleneb puhtast kättemaksuihast EKRE-le, mille isiku Eesti Vabariigis sätestatud seadusandlust ületav käitumine viib alla kogu ühiskonna austuse kehtivatele õigusnormidele ja -seadusloomele.

Pikaajaline riigi peaprokurör Lavly Perlingu ametiaega ei pikendatud tulenevalt tema kandidatuuri mitte heakskiitmisest, mis oli tingitud tema kättemaksust EKRE vastu algatatud kriminaalmenetlus Marti Kuusiku osas. Lavly Perlingu poolt Marti Kuusiku kriminaalmenetluse algatamine ei lähtunud soovist mõista õigust, vaid prokuratuuri sekkumise kaudu välistada EKRE ministri ametisse astumist. Lavly Perling isegi ei üritanud sisuliselt menetleda Marti Kuusiku kriminaalasja ning ringkonnaprokuratuur täitis Riigiprokuratuuri ja riigi peaprokuröri tellimust, mille tulemusena mindi niivõrd olulise kaasuse puhul mütsiga lööma ja saadi ka vastav tulemus kohtuinstantsi poolt.

Kui Lavly Perling 2019 aasta novembris sai aru, et ta enam ei jätka, siis oma viimaseks kättemaksuks algatas kriminaalmenetlust Urmas Arumäe osas puhtalt eesmärgiga hävitada isiku karjäär ja elu, nagu ta seni on olnud. Kui Urmas Arumäe kohtuotsus peaks jõustuma, siis seda sama võtet tuleb rakendada kõikide Eesti Vabariigis olevate prokuröride kohta, kellest 90% jäävad kriminaalselt süüdi nende poolt teostavate menetlusnormide rikkumiste raames, kui ka kriminaalmenetluste täiesti süstemaatilise ja tuima võltsimiste osas.

Lavly Perlingu kogu riigi peaprokuröri ametiaeg koosneb tema isiklikest veendumustest ja raevust tehtud otsustest, kusjuures inimene on teadlik, et ta ei vastuta ühegi välja öeldud süüdistuse eest, ei vastuta ühegi enda poolt tehtud kriminaalmenetluse rängimate rikkumiste eest, ning prokuröre kunagi ei võeta vastutusele seaduse ees nagu seda sätestab seadusandlus ehk prokurörid võivad teha mida iganes, kartmata saada kriminaalsüüdistust.

Lavly Perling on isik, kes töötas ainuisikuliselt Investeerimisfondi Hermitage Capital asutaja William Browderi (Bill Browder) poolt esitatud kolme (3) rahapesu kuriteadetele vastu ning ainus põhjus, miks William Browderil õnnestus kriminaalasja avada 2018 aastal, tulenes tema esinemised Eesti meedias, kuid eriti tema 06. juuli 2018 avaldus, et Eesti uurimisasutused ei tee midagi rahapesu uurimiseks.

 

Kui Bill Browder ei oleks toonud oma kolmanda avalduse esitamise avalikkuse ette, oleks Lavly Perling isiklikult selle tagasi lükanud, sest Riigiprokuratuur eales ei ava kriminaalmenetlust välisriigi esindaja avalduse alusel.

 

Lavly Perlingu tegevuse tulemusena on meil käes olukord, kus Danske Bank Eesti filiaali juht, kes ehitas kogu Forex panga nullist üles ning tänu kellele meil on Maksuameti tulumaksu elektrooniline deklareerimine, ei suutnud elada kogu oma elutöö hävimise ja panga välismaiste omanike pidurdamatu rahapesu tegevuse tõttu kogu Eesti panganduse sügavasse kriisi viimist, kus Rootsi- ja Taani pankurid nautisid täiel rinnal kohalike töö ja vaevaga ülesehitatud pangandussüsteemi, mille rahapesu piiramist takistas Lavly Perling juba esimese Bill Browdreri rahapesu kuriteoteatest alates ning süvendas kriisi selliselt, et Aivar Rehe ei suutnud tulla välja kogu oma elutöö kaotamise süütundest ja maksis selle eest oma eluga.

 

Lavly Perling peab kandma vastutust temapoolse vastutöötamise eest.

 

2020 aasta maikuus sai Riigiprokuratuuri esitatud kaks avaldust kahe kriminaalasja avamiseks 2015 aastal sündmuskohal kriminaalmenetluse võltsimise kasuks otsustanud ja täide viinud Kesklinna politseijaoskonna patrullpolitseiniku Arina Golik osas ning lisaks 2015 aastal ühiskonda mitte sulandunud etniliste venelastest viisikust osas, kes juba enne politsei saabumist leppisid kokku valeütluste ja minu valesüüstamise teed minemisega, palvega mitte lasta neid avaldusi menetleda riigiprokuröril Alar Kirs poolt. Mitte lihtsalt jättis Riigiprokuratuur sihilikult neile vastamata, ja ei suvatsenud mõlema avalduse manustena kaasa pandud asitõenditega tutvuda, vaid Alar Kirs vasta Riigiprokuratuuri poolt minu avaldusele Põhja Ringkonnaprokuratuuri ringkonnaprokuröri Eve Soostari poolt sadismi rakendamist, täielikku Põhiseaduslikke õiguste eiramist kuni minu inimõiguste jalge alla tallamiseni osas, mis ei puudutanud seda kaasust üldse. Riigiprokuratuur oli saatnud sedavõrd sügavate õiguskaitse riivete raames esitatud avaldustele väga isikliku ja sooja tervituse, sihikindlalt kinni mätsides tõendatuid kriminaalmenetluste võltsimisi PPA-s, Põhja Ringkonnaprokuratuuris ning Riigiprokuratuuri riigiprokuröride poolt eesmärgil varjata teostatud õigusnormide sügavamaid riiveid ning elada välja oma isiklik solvumine ja võimu kuritarvitamise raames tarnida oma personaalsest raevust tingitud kättemaks.

2020 aasta maikuus palusin ma enda kätte 2015 aasta äärmiselt kriitilist asitõendit, hädaabikõnet numbril 112 mis sisuliselt päästis mu elu, viidates selgelt kus antud asitõendit on võimalik võtta, et ma saaksin esitada järgnevaid avaldusi kriminaalmenetluste alustamiseks, kuid Riigiprokuratuur ja Alar Kirs isikliku tegid endast kõik oleneva asitõendite hävitamiseks.

Viis kuud hiljem, septembris 2020, lähetab Riigiprokuratuur Alar Kirsi pensionile.

 

FB postitus Alar Kirs pensionile minekust ja noa neeru löömisest
FB postitus Alar Kirs pensionile minekust ja noa neeru löömisest

 

Arina Golik suhtes kriminaalmenetluse avamise avaldus
Arina Golik suhtes kriminaalmenetluse avamise avaldus

 

Ühiskonda mittesulandunud etnilistest venelastest viisiku suhtes kriminaalmenetluse avamise avaldus
Ühiskonda mittesulandunud etnilistest venelastest viisiku suhtes kriminaalmenetluse avamise avaldus

Lavly Perlingu moraalse allakäigu absoluutne põhi saabus 14. augustil 2018, kui tema poolt kõikidele prokuratuuridele saadetud kiri omas sedavõrd teravate õigusloome rikkumiste üleskutseid, et see lausa erakordselt lekkis meediasse ning ühtegi asitõendit esitamata süüdistas riigi peaprokurör Lavly Perling Harju maakohtu kohtunikku Leo Kunman olema kurjategijaks.

Lavly Perling sooritas 14. augustil 2018 Eesti Vabariigi ajaloo suurima rünnaku Kriminaalmenetluse- ja Põhiseaduse õigusnormide riive, jõustades oma raevu väljaelamise raames ühele isikule üheselt süüd ilma asitõendeid otsimata. 14. augustil 2018 Lavly Perlin sooritas rünnaku Eesti kohtusüsteemile, lugedes seda kui prokuratuuri loomulikku pikendust, ning sügava riivega eiras Leo Kunmani Põhiseaduslikke õigusi süütuse presumptsioonist ja olla kaitstud riigi omavoli ja ülekohtu eest.

Lavly Perlingu Kunmani kriminaaliks sõimamise artikkel
Lavly Perlingu Kunmani kriminaaliks sõimamise artikkel

 

Lavly Perlingul on Jumala sündroom ning tema praegune katse seadusevastaselt minna poliitikasse, ajendatuna isiklikust kättemaksuihast EKRE suunas, on selle kliinilise sotsiaalse hälve väljund, mis tugineb täiesti teadlikus teadmises temale kriminaalvastutuse kandmise mitte rakendumisest ja volis viia täieliku moraalse langemise kogu Eesti poliitikasse, moraalinormidesse ja tõekspidamistesse läbi oma isikliku raevu väljaelamise.

 

Lavly Perlingul pole isegi moraalset õigust olla Eesti poliitikas. Tema poolt prokuratuuri moraalse allakäiguga seotud leiud tuleb lahendada läbi avalduste esitamist Kaitsepolitseiametisse, mida me kavatseme uuesti teha.

 

Sõltumata, kas Lavly Perling valitakse või ei valita seadusevastaselt Isamaa juhiks, me saadame antud artikli koos asitõenditega Eestis resideeruvatele välisriikide suursaadikutele mõistmaks, millisesse kriisi on Lavly Perling oma käitumisega Eesti ühiskonna viinud.

 

Minul kulus selle artikli kirjutamiseks, asitõendite kogumiseks ja prokuratuuri töö kogemiseks kuus (6) aastat ning kuus aastat on piisav periood, et hakata tagasi pöörama ühe isiku poolt kriisi viidud tähtsa riikliku institutsiooni.

 

Antud artikkel saadetakse tutvumiseks ka Isamaa üldkogule ja Isamaa noorteühendusele.

 

Dmitri Sädus,

SA VALDEF asutaja.

 

Allikad:

  1. https://epl.delfi.ee/artikkel/83336681/riigi-peaprokuror-loodab-et-kolleegid-ei-vota-endise-kohtuniku-karme-suudistusi-sudamesse
  2. https://www.err.ee/844689/browder-eesti-uurimisasutused-ei-teinud-rahapesu-uurimiseks-midagi
Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *