Miks see maailm just sellisena peab toimima?

Views: 354

Ma enam ei saa aru, miks see maailm just sellisena peab toimima. ÜRO peasekretär läheb Venemaale kes korraldab genotsiidi enne kui ta läheb riigiesindaja juurde kus genotsiid korraldatakse. Rahvusvahelise Punase Risti esimees saab Venemaaga kokku ja lepivad kokku, et nad aitavad Venemaal ja FSB läbi viia etniliste ukrainlaste puhastamise. Pärast, raisk, veel solvub ja Punase Risti kaastöötajad nagu Matrossovi kompleksiga persoonid hüppavad dzotile, kui see tuleb jutuks. Mariupolis toimub täielik perse kus 800 inimest tapnud Venemaa Mariupoli draamateatris lihtsalt võttis rusude alt laibad välja ja mattis 30km eemale ühishauda. Palju neist seal sattusid mobiilsetesse Vene armee krematooriumitesse, see on jäänud selgusetuks. Venemaa kasutab strateegilist lennuväge Mariupoli Azovstal pommitamiseks FAB-1000, FAB-3000 ja FAB-5000 pommidega, kus ainuüksi 3 tonnine pomm on juba selline, et selle kasutamise eest tuleb hoiatada lähedal asuvat Vene armee isikkoosseisu, sest selle lööklaine on tunda kaugele, rääkimata mis toimub nendega, kelle peale seda heidetakse. Eelmine nädal suutis Vene õhuväe pommitajad kokku kukutada ühe Azovstali maa-alustest punkritest, kus Mariupoli kaitsjad suutsid kokkuvõtvalt öelda, et nad ei tea kui palju seal surma sai peale selle, et neid on sadades, neil pole vahendeid isikute päästmiseks, seega need kes sinna rusude alla jäid, kuid on elusad, on määratud surma.

Täna tuli teade, et ühele Azovstali varjendites peitunud 10-aastane tüdruk andis talle oma lemmikmängusja – kootud kana.

Tüdruk suri Vene õhuväe pommitamise tagajärjel.

„Märtsi lõpus ühes Azovstal pommivarjendites olnud 10-12 aastane tüdruk andis mulle oma pehme mänguasja – kootud hane. Täna ma sain teada, et Vene armee õhuväe pommitamise tagajärjel ta sai surma.

 

24. märtsil Rahvusvaheise Punase Risti esindaja Peter Maurer kohtub Moskvas Vene välisministriga Sergei Lavroviga.

 

27. aprillil kohtuv ÜRO peasekretär Antonio Gutrres Venemaa presidendiga Vladimir Putiniga.

 

Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *