Twitter sulges meie ametliku konto etnosiidi raames.

Views: 1379

16. mail 2022 Twitter etteteatamata sulges SA VALDEF ametliku konto @ValdefOrg toomata ühtegi põhjendust. 8 päeva hiljem, 24. mail 2022, saatis Twitter Support meie neljale vaidele kirja, et @ValdefOrg konto on lõplikult suletud tuues välja kaks põhjendust:

  1.  „Your account has been suspended and will not be restored because it was found to be violating Twitter’s Terms of Service“
  2. „specifically the Twitter Rules against using hateful or sensitive content in your profile.“

Oma 24. mai 2022 otsusega on suhtlusvõrgustik Twitter ametlikult kinnitamas etnosiidi korraldamine on nende ametlik poliitika.

 

Etnosiid on genotsiidi kõrval teine genotsiidi toestamise viis, kus võimul olev ja tingimusi dikteeriv jõud hävitab, takistab ja kõrvaldab käibelt mistahes etnost identifitseerivaid tunnuseid nende kandjate kultuuripärandi täielikuks hävitamiseks.

SA VALDEF logodeks on kõik päises esindatud Eestis arheoloogiliselt- ja ajalooliselt tõendatud leidudega kasutatud soomeugri ja ugri kultuuripärandi sümbolid. Tegu on eranditult ugrilaste poolt kantud ja kasutatud religiooni- ja etnost identifitseerivad sümbolid.

Rõngarist on vanim soomeugri päikese sümbol, mis tuleneb talvise pööripäeva eel esinevast atmosfääri fenomenist päikse ümber kujunevast rõngastest. Rõngasristi logol on Vormsi saare 17. sajandi hauakivi, mille konkreetne kuju ja vorm on ainuomane muinaseestlaste rõngasristi kuju vormiga.

 

Kratt ja selle motiiviga sümbolid on teine enim levinud soome-ugrilaste ja ugrilaste kultuuri identiteedi ja religiooni sümbol, millel on tugevad arheoloogilised leiud kui ka laialt levinud sümbolina. Kratt omab muinaseestlaste mütoloogias väga spetsiifilist ja olulist tähendust.

Krati logo on Aleksander Heintalu ehk Vigala Sass raamatu esikaane koopia, mille täpset motiivi on kasutatud Pöide ja Kaarma kiriku laemaalingutel 13. sajandist.

 

Kookudega rist on selle sümboli ametlik nimetus kasutuses alates Sumerite impeeriumi ajastust ning logol kujutatud kookudega risti  on kasutatud 1863. a. Pärnumaal kalavõrgu peremärgi tähistusena. Tegu on Eesti Rahva Muuseumi ametliku kogu esemega. Pilt on ERMi poolt kasutatud ja levitatud presentatsioonist.

 

Kaheksakand on eranditult soome-ugri ja ugri rahvaste päikese sümbol, mille dateering ulatub väga kaugesse aega. Kõik päikese ugrilaste sümbolid, kaasaarvatud kaheksakand, on derivaadid rõngasristi päiksesümbolist. Eestlaste seas  Näitena toodud linane soome- ja volga-ugri mustritega särk on dateeritud Mahmolski perioodi ehk 13.-16. sajand.

 

Kookudega rist, nii päri- kui ka kurapäeva, on ugrilaste päikese sümbol.  Selle esindatus on selgelt esile toodud toodud Sumerite Samarra kultuuri kausil kurapäeva kookudega ristina dateeritud umbes 4000 e.m.a ehk 6200 aastat tagasi.

19. sajandi klaasnegatiivi fotol Permi-komide parempoolne noor naine kannab kookudega ristidega vööd.

Niidumari sangari päeva tähistamisel 16. sajandi kangelase Poltõš kandmas kookudega ristidega peapaela.

Sumerid olid ugrilased. Sumeri keel on loetav eesti keeles kasutades niidumari keelt kui vahendaja keelt.

 

 

Samal päeval kui suleti @VadelfOrg konto oli Poola põgenenud Ukraina sõjapõgenik @wowmikhailo tähelepanu tõmbamiseks üleskutseid Mariupoli kaitsjate päästmiseks Azovstali territooriumilt tegemisel sattunud Poola transsoolise naisega @shin0_0ne rünnaku osaliseks, kelle jaoks kõik Mariupoli kaitsjad, eriti aga Rügement „Azov“ sõdurid, on eranditult sünnijärgsed natsid ning nad kõik peavad kindlasti surema. Meie meeskonna järgse sekkumist @shin0_0ne kustutas vastavad säutsud asitõendite hävitamiseks, kuid alles jäi otsene ründav süüdistus Ukraina sõjapõgeniku @wowmikhailo suhtes.

https://twitter.com/shin0_0ne/status/1526148331528933380

 

Ukraina Justiitsministeerium on aastaid tagasi teinud üheselt selgeks Rügement „Azov“ on kasutamas 17. sajandi heraldika literaale IN või ꑭ , mis tähendab Ідея нації ehk rahvusriigi idee, mis ennetab 20. sajandi kaasasündinud õigust rahvaste enesemääramisele läbi riikliku iseseisvuse kolme sajandi võrra.

Literaalide IN vorm on võetud 1601. aasta pitsati vapilt ning Rügement „Azov“ poolt kasutatav Must päike on isurite päikese sümbol, mis pärineb 536. aasta kliimakatastroofist Eestis ja Ingerimaal, kus vulkaanilise aktiivsuse tõttu kattus päike tumeda pilvkatte taha kolmeks aastaks, muutes suved mitte sobivaks põllumajandamiseks

 

Ingerimaa on kogu territoorium Narva ja Äänisjärvi vahel. Isurid on soomeugrilased ja Ingerimaa põlisrahvas koos vadjalaste ja karjalastega. Kusjuures peale 1. jaanuarit 1944. muutus Ingerimaa põliselanike olukord katastrofaalselt tingituna Punaarmee saabumisega seotud etniliste puhastuste ja põlistalude väljajuurimisega kogu 1944. aasta kaitselahingute vältel kuni 22. septembrini 1944.

 

https://valdef.org/?p=5840

 

Ukraina, isegi peale Kõivi kristlikku ristimist, kannab endaga siiani märkimisväärses koguses soomeugri religiooni ja -kultuuri sümboolikat ning pärandit.

 

SA VALDEF Twitteri ametliku konto @ValdefOrg vahendusel sooritatud sihtasutuse põhikirja alusel ettenähtuid toiminguid nii kaitstes eestlaste- ja ugrilaste kultuuripärandit kui ka kaitstes Ukraina ametlike üksuste poolt soomeugri religiooni ja -kultuuri sümboolika kasutamist ajalooliste tõendusmaterjalide alusel on SA VALDEF lähtunud oma tõendatavast ja faktilistest teadmistest seismaks vastu sellistele emotsionaalsetele rünnetele nagu Poola transsoolise naise rünnakud Ukraina sõjapõgenike, Ukraina armeeüksuste kui ka eestlaste kultuuripärandile.

Mariupoli genotsiid sai võimalikuks ainult äärmuslike alusetute väidetele, mida kasutatakse isegi siis, kui ainult tänu rügemendile „Azov“ jäi Mariupol 2014. aastal Ukraina koosseisu ning alates 24. veebruarist 2022 suutis linna kaitsjad seista genotsiidile vastu 83 päeva, mille käigus hävitati 450000 elanikonnaga linn, vähemalt 50000 linlast on genotsiidi käigus surnud või tapetud, üle 100000 mariupollase on sunniviisiliselt küüditatud Venemaale etniliseks puhastuseks, kelle seas 30% on  lapsed.

Rünnakud Mariupoli kaitsjate vastu on äärmusraevu väljendus. Üleskutsed rügement „Azov“ liikmete tapmiseks tulenevalt nende kaasasündinud natsismist on äärmusraevu väljendus.

 

Suhtlusvõrgustik Twitter oma 16. mai tegevusega @ValdefOrg ametliku konto peatamisega on kaasosalaine alusetu äärmusraevu takistamatule levimisele muutudes Mariupoli genotsiidi võimaldajaks ja kaasosaliseks..

Suhtlusvõrgustik Twitter oma 24. mai otsusega ametlikult kinnitas etnotsiidi rakendamist oma ametliku poliitikana.

 

SA VALDEF esitas avalduse Tallinna Halduskohtule tagamaks sihtasutusele õiguskaitse oma @ValdefOrg ametliku konto ennistamiseks, millega me saame uuesti juurdepääsu kogutud Vene armee genotsiiditegude asitõenditele Mariupolis, Kõivi piirkonnas ja Harkivi oblastis.

 

Avalduses Tallinna Halduskohtule palusime arvestada meie palve juures Poola transsoolise naise @shin0_0ne lubamatud äärmusvihas mõnitamist seni veel kindlaks tegemata soomeugri maarahva 11. sajandisse dateeritud naispeakatte üle, mis kujutab endas soomeugri päikese sümbolit mille sees on kookudega rist. Tegu on äärmiselt unikaalse kooslusega.

https://twitter.com/shin0_0ne/status/1526158001383546880

 

Praeguseks hetkeks on SA VALDEF meeskonna eesmärgiks töörütmi taastamine, mis sisaldab @ValdefOrg ametliku konto ennistamist Twitteril.

Mistahes sammud  @shin0_0ne osa otsustatakse jooksvalt töö käigus.

 

 

Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *