NOMAD ATV sõiduk on püüdnud Ukraina armee tähelepanu

Views: 702

 

Ukraina on alati olnud kuulus tema insenerivõimete kui ka oskuste poolset kuni sellise ulatuseni, kus kõik olulised sõjalise otstarbega seadmed ja soomusmasinaid toodetu Ukrainas Nõukogude perioodil. See oskus pole siiani kadunud ja ettevõte nimega Quadro International Ltd on saavutanud oma 9-aastase pingutuste najal taseme, kus SHERP ATV on püüdnud Ukraina armee tähelepanu.

Ukraina Defence Express Youtube kanal avaldas uudise SHERP ATV-st, mis läbi kohaliku esindaja Nomad Ukraina, vahel kasutavad ka nimevormi Mad Nomad, on tõusnud tasemeni, kus nad tegid esialgse ATV võimekuse tutvustuse. Ukrainas on olemas ka SHERP ATV Ukraina Päästeameti versioonina.

Üks SHERP ATV peamisi tugevusi on vajaduse puudumine teede järgi. Vajaduse puudumine teede järgi all mõeldakse seda sõna otseses mõttes – kui keegi mainib, et antud maastik on masinatele läbimatu, siis see ei kehti SHERP ATV jaoks. Maastiku kulgur on tugevasti kanda kinnitanud Põhja-Ameerika turul, mis on seal isegi enam tuntud kaubamärgina toode kui Ukrainas, vaatamata olemaks Ukrainas projekteeritud ja ehitatud sõidukiks.

Defence Exress oma 15 minutilises uudisvideos SHERP ATV ehk NOMAD ATV võimetest on filmitud ehtsas ATVs, mis läbi sellist maastikku, mida tavapäraselt terve mõistusega inimene ette ei võta. Ja siiski pole see probleemiks kõnealusele kulgurile.

Mis on vast kõige märkimisväärseim jõudemonstratsioon NOMAD ATV sleppis vedamas BTR-2 (13 tonni) ja kerget luureveokit „Dozor“ (7 tonni) olles ise kõigest 2,5 tonnine sõiduk.

 

Vaata Ukraina Defence Express Youtube kanalil olevat videot NOMAD ATV ja tema võimekuse osas.

Juhul kui on huvi ise soetada üks selline ATV või tahtmine tutvuda pakutavate mudelitega, on soovitav külastada SHERP ATV ametlikku kodulehte https://sherp.global/

Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *